Valt jouw taalproject in de prijzen?

Werk je aan een taalproject wat motiveert en vernieuwd? Meld je kansrijke project dan voor 1 oktober aan en maak kans het te presenteren tijdens het Congres Levende Talen en… Europees Talenlabel.

Op vrijdag 26 november organiseert Levende Talen haar jaarlijks terugkerend congres, het visitekaartje van de vereniging. Het aanbod van workshops zal als vanouds groot zijn. Levende Talen Limburgs is met een aantal bijdragen vertegenwoordigd.

Op 26 november wordt ook het Europees Talenlabel uitgereikt, een Europese prijs ter aanmoediging van innovatieve taalprojecten en ter bevordering van meertaligheid onder Europeanen. Het leren van talen moet leuk zijn en natuurlijk resultaat hebben. Hiervoor is meer nodig dan alleen klassikaal talenonderwijs. Nieuwe methoden inspireren en motiveren leerlingen.

Vul vóór vrijdag 1 oktober 12.00 uur het inschrijfformulier in om zo jouw project mee te laten doen. In de tweede helft van oktober hoor je of je geselecteerd bent door de jury om jouw project te presenteren. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het online Congres Levende Talen op 26 november 2021.